DÜZCE BELEDİYESİNDEN OKULLAR HAYAT OLSUN

Düzce Belediyesi tarafından ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında Necmi Hoşver okuluna destek

DÜZCE BELEDİYESİNDEN OKULLAR HAYAT OLSUN

Düzce Belediyesi tarafından ´Okullar Hayat Olsun´ projesi kapsamında Necmi Hoşver okuluna destek ve teşvik amacıyla müzik aletlerinden keman verildi.
Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonu ile Düzce´de Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından başlatılan Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında Necmi Hoşver okuluna destek verildi. Belediye tarafından temin edilen 6 adet keman Belediye Başkanı İsmail Bayram tarafından bizzat okula teslim edildi. Başkan Bayram´ın okul ziyareti sırasında okulun müzik grubu tarafından mini bir konser de verildi. Okullara kültür ve sosyal kapsamda destek verdiklerini belirten Başkan Bayram ´ Birçok okulumuza kendi projelerimiz çerçevesinde ve okullardan gelen talepler doğrultusunda sosyal, kültürel, eğitim ve sportif anlamda destekler veriyoruz. Okullar Hayat Olsun projesi ile 6 adet keman teslim ettik, iki adet daha vereceğiz. Öğrencilerimiz sosyal ve kültürel açıdan teşvik edilmeli yönlendirilmelidir´ dedi.