BEDRETTİN MARADİT SERGİSİ AÇILDI

Bir süre hayatını kaybeden duayen gazeteci Bedrettin Maradit

BEDRETTİN MARADİT SERGİSİ AÇILDI
Bir süre önce hayatını kaybeden duayen gazeteci Bedrettin Maradit için düzenlenen sergi açılışı gerçekleştirildi. Maradit anısına düzenlenen Kardüz foto Safari fotoğrafları sergi salonunda sergileniyor.
Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Bedrettin Maradit Foto Safari fotoğrafları için sergi açılışı gerçekleştirildi. Maradit ailesi fertlerinin ve davetlilerin katıldığı sergi açışlında konuşan Belediye Başkanı İsmail Bayram, rahmetli gazeteci Bedrettin Maradit´in Düzce´ye büyük emekleri olduğunu belirterek ´  Hayatı boyunca basın mesleği içinde yer alan ve bunun mücadelesini veren Bedrettin Maradit birçok gazeteciye örnek olmuştur.  Bugün O´nun anısına yaptığımız sergi çok anlamlı ve gurur vericidir´ dedi.  Bedrettin Maradit anısına açılan sergide 100 fotoğraf yer alıyor ve sergi 18 Aralık tarihine kadar açık kalacak.