BASKETBOL VE VOLEYBOLDA GALİBİYET

Düzce Belediyespor zorlu deplasmandan galibiyetle döndü

BASKETBOL VE VOLEYBOLDA GALİBİYET

Düzce Belediyespor zorlu deplasmandan galibiyetle döndü. İlimizi erkekler 2. Voleybol liginde temsil eden Düzce Belediyespor grubun güçlü ekiplerinden biri olan Antalya Telekom ile Alanya´da karşılaştı. Son lig maçında diğer Antalya temsilcisi Korkuteli Gençlikspor´u 3-0 gibi net bir skorla yenen temsilcimiz bu hafta karşılaştığı güçlü rakibini 3-0 yendi. Temsilcimiz setleri 27-25, 25-15,25-16 üstünlükle kazandı. Erkekler 2. Voleybol ligi A grubunda 8 maçta 6 galibiyet, 2 mağlubiyet alan temsilcimiz Düzce Belediyespor, Antalya deplasmanında galibiyet serisine bir yenisini daha eklemiş oldu.  Basketbol da ise Erkekler bölgesel basketbol ligindeki temsilcimiz Düzce Belediyespor rakibi Boluspor´u Bolu´da 67-66 yendi. Boluspor´a İlk maçta yenilen temsilcimiz, iyi bir oyun ortaya koyarak grup liderine ilk yenilgisini tattırdı. Bolu 17 Temmuz spor salonunda yapılan karşılaşma 67-66 Düzce Belediyespor´un üstünlüğü ile bitti.