HABERLER
01-01-2010 23:59

HAFTANIN MAÇLARI

HAFTANIN MAÇLARI

Düzce Belediyespor U 15 ligi B grubu maçında rakibi Düzce İdmanyurduspor’u

HAFTANIN MAÇLARI

Düzce Belediyespor  U 15 ligi B grubu maçında rakibi Düzce İdmanyurduspor´u 7-1 mağlup etti. Düzce Belediyespor ile İdmanyurduspor takımları U 15 maçında Nurettin Zafer stadyumunda karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan taraf Düzce Belediyespor oldu. Maç boyunca üstünlüğünü koruyan Düzce Belediyespor sahadan 7-1 gibi farklı bir skorla ayrıldı.
SÜPER AMATÖR LİG
Düzce Belediyespor A takımı Süper Amatör Lig 11. Hafta maçında rakibi Yığılcaspor ile Nurettin Zafer stadyumunda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın hemen başında golü bulan Düzce Belediyespor daha sonraki dakikalarda gol sayısını 6´ya çıkardı ve sahadan 6-0 galip ayrıldı.
BASKETBOL DEPLASMANDA GALİP
Erkekler Bölgesel basketbol ligindeki temsilcimiz Düzce Belediyespor grubun güçlü takımı Anadolu Basket´i ikinci yarıdaki etkili oyunu ile 75-58 yenerek bir üst turu büyük ölçüde garantiledi. Ankara spor salonunda oynanan karşılaşmada periyotlar 21-11 (Anadolu Basket) 34-28 (Anadolu Basket) 59-45 (Düzce Belediye) ve karşılaşma 75-58 Düzce Belediyespor´un galibiyeti ile bitti. Temsilcimiz rakibi ile ilk yarıda Düzce´de oynanan karşılaşmayı 74-55 kaybetmişti