SURİYE İÇİN KAMPANYA

Düzce Belediyesi ve İnsani Yardımlaşma Derneği’nin işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan Suriye’ye

SURİYE İÇİN KAMPANYA
Düzce Belediyesi ve İnsani Yardımlaşma Derneği´nin işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan Suriye´ye Yardım Kampanyası 6-16 Ocak tarihleri arasında Belediye Meydanı´nda yapılacak. Düzce Belediyesi´nin Suriye adına ikinci kez gerçekleştireceği yardım kampanyasında bot, mont, battaniye ve un yardımında da bulunulabilecek.  Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram 10 gün sürecek olan kampanyaya tüm Düzce halkını davet etti. Bayram konuyla ilgili şu görüşlerde bulundu: " Suriye´de uzun zamandır Müslümanlar katlediliyor. Suriye´deki Müslüman kardeşlerimize desteklerinizi bekliyoruz" . Suriye için ilk yardımı da Belediye Başkanı İsmail Bayram nakit olarak yaptı.