HAFTANIN MAÇLARI

Düzce Belediyespor

HAFTANIN MAÇLARI
Düzce Belediyespor
Süper Amatör Lig 13.hafta maçında, Düzcespor ile Düzce Belediyespor takımları karşı karşıya geldiler. Nurettin Zafer Stadı´nda oynanan karşılaşmada 90.dakikada sahneye çıkan Hüseyin´in kaydettiği golle lider hanesine üç puan yazdırdı ve yenilgisiz liderliğini sürdürdü.
Basketbol
12 dev adam farka koştu: 49 - 115
Düzce Belediyesi Basketbol takımı Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 12.grup 12.hafta maçında, deplasmanda doruk Güneş basketbol takımını 115 - 49 yenerek ilk üç yolunda avantajını sürdürdü.
Düzce Belediyesi ile doruk Güneş basketbol takımları karşı karşıya geldi. İlk üç yolundaki yakaladığı avantajı sürdürmek adını temsilcimiz maça mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Temsilcimiz ilk periyodu 30 - 10, ikinci periyodu 66 - 25, üçüncü periyodu 87 - 36 üstün tamamladı ve karşılaşmadan 115 - 49 galip ayrılarak avantajını sürdürdü.
Voleybol
Filenin prensleri galibiyetle döndü
Düzce Belediyesi voleybol takımı deplasmanda ilk maçta 3 - 2 yenildiği T.E.L. Altekma voleybol takımının konuğu oldu. İlk seti Düzce Belediyesi voleybol takımı 26 - 24 kazandı ve setlerde 1 - 0 öne geçti. İkinci seti de temsilcimiz 25 - 21 kazanarak setlerde farkı ikiye çıkardı. Mücadelenin üçüncü setini 25 - 21 ve dördüncü setini yine 25 - 21 ev sahibi ekip aldı ve maç final setine taşındı. Final setini temsilcimiz Düzce Belediyesi voleybol takımı 15 - 10 aldı ve rakibini 3 - 2 yenerek rövanşı almış oldu.