HABERLER
01-01-2010 23:59

MUHTARLARLA VEDA YEMEGİ

MUHTARLARLA VEDA YEMEGİ

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Merkez Mahalle Muhtarları ile Muhtarlık Merkez Binası’nda yemekli

MUHTARLARLA VEDA YEMEGİ

*- Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, muhtarların kendisi adına verdiği yemek davetinde tek tek tüm muhtarlara gösterdikleri yakınlıktan ve dayanışmadan ötürü teşekkür etti. Başkan ayrıca konuşmasında ´Düzce´ye hizmet etmiş olmaktan onur duyuyorum´ dedi.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Merkez Mahalle Muhtarları ile Muhtarlık Merkez Binası´nda yemekli toplantıda bir araya geldi. Muhtarların kendisi adına verdiği yemek davetinde konuşan Başkan Bayram, ´ Sizler, halkın gücüyle seçildiğiniz için yaptığınız görev çok önemlidir. Ben de 5 yıllık dönemde sizlerle çalışmaktan mutluluk duydum ve bu dönemin çok verimli geçtiğini düşünüyorum´ dedi. Muhtarlara hitaben yaptığı veda konuşmasında Başkan Bayram ayrıca ´ Bu dönem içinde sizlerden büyük yakınlık ve dayanışma gördüm. Bunun için de sizlere teşekkür ediyorum´ dedi.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram merkez mahalle muhtarlarının kendisi adına verdiği yemeğe katıldı. Muhtarlık Hizmet Binası´ndaki yemekte Başkan Bayram tek tek tüm muhtarların elini sıktı ve selamladı. Ardından yemeğe geçildi. Yemek sonrası ilk konuşmayı Arapçiftliği muhtarı Muammer Ceylan yaptı. Katılımından ötürü Başkana teşekkür eden Ceylan ´ Başkanımız İsmail Bayram geçici bir süre aramızdan ayrılıyor. Daha sonra kendisini Milletvekili olarak aramızda görmek istiyoruz´ dedi. Tüm muhtarların alkışları ile söze başlayan Başkan İsmail Bayram da yemek davetinden ötürü teşekkürlerini belirttikten sonra özetle şu görüşlere yer verdi " Her mahallenin ayrı özelliği ve beklentileri var. Sizler üzerinden bunları daha iyi anladım. Bunlar çalışmamızı kolaylaştırdı. 5 yıllık dönem içinde uyum içinde çalıştığımıza inanıyorum. Bu dönem bana göre çok verimli geçti. Bana gösterdiğiniz yakınlık ve dayanışmadan ötürü teşekkür ediyorum. İyi niyet içinde adalet duygusundan ödün vermeden birlikte hizmetleri gerçekleştirdik. Halkın gücüyle seçildiğiniz için yaptığınız görev çok önemlidir. Önümüzdeki yerel seçimlerde de tekrar aday olacak muhtarlarımıza başarılar diliyorum´ Konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı