HABERLER
01-01-2010 23:59

BELEDİYEDE DEVİR TESLİM

BELEDİYEDE DEVİR TESLİM

2014 yerel seçimlerinin sonrasında

BELEDİYEDE DEVİR TESLİM

2014 yerel seçimlerinin sonrasında Düzce Belediye Başkanlığı için devir teslim töreni yapıldı. Buna göre Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram 2014 hizmet dönemi için koltuğunu yeni Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´e devretti.
Tören için Düzce Belediyesi tarafından özel bir program hazırlandı. Düzce Belediye meydanında önce Mehter Takımı kısa bir gösteri yaptı. Ardından protokol konuşmalarına geçildi. Görevini devreden Belediye Başkanı İsmail Bayram, onurlu görevini yeni dönemde Başkan Mehmet Keleş´e bıraktığını açıkladı. Başkan Bayram´ın konuşmasının tam metni şu şekilde:


Düzce´min güzel insanları!

Sevgili hemşehrilerim.. Hanımefendiler, beyefendiler, kıymetli gençler!... Sizleri en içten, en samimi duygularla selamlıyorum...


Sevgili Düzce´liler...

Bundan tam 5 yıl önce bu meydanda yine böylesi bir törenle bir araya gelmiş ve ben İsmail Bayram, Meclis üyelerimizle birlikte bu onurlu göreve başlamıştık.

Kıymetli hemşehrilerim,

Zaman su gibi akıp geçiyor.... Günler,  aylar derken yıllar, aslında ömürler gelip geçiyor... Bu beş yıllık süre içerisinde Düzce´mizde de hayata, aramıza yeni katılan nice tatlı yavrularımız olduğu gibi, aramızdan ayrılan birçok büyük küçük canlarımız da olmuştur... Öncelikle ahirete göçenlere  Allah´tan rahmet diliyorum. Yeni doğanlara ise Rabbim çok güzel kaderler nasip etsin, inşallah...

Değerli Düzceliler...

2009 Yılında göreve geldiğimiz andan itibaren Düzce´ nin her yerinde ve her köşesinde alt yapıdan üst yapıya kadar şehrimizin gelişmesi ve güzelleşmesi adına tüm imkanlarımızı seferber ederek, sizler için dur durak bilmeden, yılmadan, azimle çalıştık. Çünkü hedefimiz Düzce´ nin her yerinde yaşam standardını yükselterek, siz değerli hemşerilerimizi hak ettikleri hayata kavuşturmaktır.

 

 

 

Keşke elimizdeki imkanlar elverseydi de Düzce için bu yaptıklarımızın ötesinde tüm hayal ettiklerimizin çok ama çok daha fazlasını gerçekleştirebilseydik. Emin olmanızı isterim ki, gece gündüz demeden çalıştık... Düzce sevdamız için, sizlere layık olabilmek için, sorunlarınızı gidermek adına elimizden ne geliyorsa yaptık... Mahalle ayırmadık, bölge farkı gözetmedik... Emanetinizi kutsal bildik... Dedim ya keşke çok daha fazlasını yapabilseydik... Çünkü Düzce´ miz her şeyin en iyisini hak ediyor...

Sevgili Düzceliler,

Bu bir hizmet yarışıdır... Sevdasız olmaz... Bu sevda sizlere olan sevdamızdır... Bu sevda Düzce´ye olan sevdamızdır, milletimize olan sevdamızdır. Ve bu sevdamız, Düzce´ye hizmet aşkımız asla bitmeyecektir...
 
Değerli Hemşehrilerim,

Düzce Belediye Başkanlığı yaptığım dönem içerisinde başta Belediye Meclisi üyeleri olmak üzere tüm Düzce Belediyesi çalışanlarına, aynı dönem içerisinde birlikte çalıştığımız tüm resmi kurumlara, meslek ve sivil toplum örgütleri yöneticilerine ve muhtarlarımıza olumlu katkıları nedeniyle sonsuz teşekkürlerimi sunmayı da buradan bir borç biliyorum. Ve görev süremiz boyunca bize karşı her zaman hoşgörü ve sevgiyle yaklaşan ve desteklerini esirgemeyen siz kıymetli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.

Değerli Düzceli hemşehrilerim...

Bu geçtiğimiz 5 yıl boyunca Belediye Başkanınız olarak sizlerle her zaman yan yana olduk. Derdi olana deva bulmaya çalıştık... Elimizden geldiğince   acı tatlı  günlerinize ortak olmaya çalıştık. 

Her ne kadar belediye başkanlığı görevim sona eriyor olsa da bu bir veda değildir. Bundan sonra da, Düzce´mize ve ülkemize her türlü hizmet ve katkı sağlamaya hazır bir kardeşiniz olarak yine aranızda yer alacağım.. Sizlere, hizmet etme imkanım olduğunda hiç şüpheniz olmasın ki, sorumluluktan kaçmayacağım...

Ayrıca bu vesileyle;
Siz değerli hemşehrilerimin teveccühü ile seçilmiş bulunan kıymetli Belediye Başkanımız sayın Mehmet Keleş ve Meclis üyelerimize yeni dönemde üstün başarılar diliyorum. Şimdiden yapacakları hizmetler için teşekkür ediyorum. Düzce´nin gelişim sürecinde ve kalkınmasında bugün nasıl dünden daha ileride isek, yarın da bugünden daha ileride olacaktır. Buna can-ı gönülden inanıyorum. 

Sevgili Hemşehrilerim,
Birlikte geçirdiğimiz bu 5 yıllık dönem içerisinde, farkında olmadan kırdığımız, üzdüğümüz  kardeşlerimiz olmuşsa, hatalarımızla, Yaptıklarımızla, yapamadıklarımızla..
Haklarınızı helal edin !....

Varsa bizden yana da sonsuz helal olsun... 

Allah yar ve yardımcımız olsun!..