HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN MEHMET KELEŞ YENİ DÜZCE İÇİN ÇALIŞACAK

BAŞKAN MEHMET KELEŞ YENİ DÜZCE İÇİN ÇALIŞACAK

2014 yerel seçimleri ile birlikte Düzce

BAŞKAN MEHMET KELEŞ YENİ DÜZCE İÇİN ÇALIŞACAK
2014 yerel seçimleri ile birlikte Düzce Belediye Başkanı olan Mehmet Keleş devir teslim töreninde yaptığı konuşmada ´ yepyeni bir Düzce için´ çalışacaklarını söyledi. Seçim öncesinde iyi bir çalışma temposu ortaya koyduklarını ifade eden Başkan Mehmet Keleş kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Başkan Mehmet Keleş´in konuşmasının tam metni şu şekilde:
Evet değerli kardeşim İsmail Bayram´ın ifade ettiği gibi 5 yıl önce ben de bu meydanda değerli kardeşim İsmail Bayram´a görevi tevdi etmiştim. Ve 5 yıl sonra yine Allah´ın burada huzurlarınızdayım. Yeniden belediye başkanınız olarak huzurlarınızdayım. Bir kez daha saygı değer hemşehrilerime, emeği geçenlere değerli dostlarıma şükranlarımı arz ediyorum. 
Tabii ki bir seçim geçirdik. 30 Mart 2014 yerel seçimleri tamamlandı. Ve değerli dostlarım değerli hemşehrilerim, saygıdeğer Düzceliler bizi bu göreve layık gördüğünüz, bizleri seçtiğiniz için sizlerden  Allah razı olsun.
Öncelikle sizlere çok teşekkür ediyorum. Yine başta il başkanımız olmak üzere tüm AK Parti teşkilatına göstermiş oldukları bu güzel çalışmadan ötürü yapmış oldukları çalışmalardan ötürü çok teşekkür ediyorum. Gece gündüz demeden benimle birlikte koşan, mücadele eden bu seçimin kazanılmasında emeği geçen tüm dostlarıma, arkadaşlarıma kardeşlerime, başta aileme, tüm dostlarıma tekrar  teşekkür ediyorum. Güzel bir mücadele oldu. Ve sonuç itibarıyla AK Parti Düzce´de bir kez daha ipi göğüsleyen parti oldu. Ve iyi bir sonuç elde ettik. Ve bu sonuçla birlikte gelecek 5 yılda Düzce´ye ekibimizle birlikte, kazanan belediye meclis üyesi kardeşlerimle birlikte gerek MHP´den kazananlar olsun, gerekse AK Partiden kazananlar olsun, değerli kardeşlerimle birlikte ve Düzce belediyesinde görev yapan bürokratlarla birlikte, çalışanlarla birlikte, işçisinden memurunu bütün çalışanlarıyla birlikte Düzcemiz´e 5 yıl güzel hizmetler vereceğiz. Seçim süreci esnasında birçok kez sizlere, gelecek 5 yılla ilgili planladığımız projeleri anlatma, aktarma fırsatı buldum. Gerçekten işimiz çok fazla. Düzce´mizin ihtiyaçları çok fazla. Ama imkanlarımız çok sınırlı. Bu sınırlı imkanlarla bu şehrin ihtiyaçlarını karşılama konusunda hiç kimsenin endişesi olmasın ki geceli gündüzlü 7/24 hiç durmadan yorulmadan sizlere, Düzce´mize aziz hemşehrilerimize ve bu güzel kentimize hizmet edeceğiz. Yeni dönemde hedeflerimizi çok yüksek koyduk. Vaat ettiklerimizin tamamı, geride çok ciddi anlamda planlanmış alt yapısı hazırlanmış hatta alan çalışmaları yapılmış projelerdir.
Bu projeleri gerçekleştirmek için çok ciddi, Düzce Belediyesi imkanlarının ötesinde kaynaklara ihtiyacımız olduğu bilincindeyiz. Ve inşallah hiç durmadan yorulmadan bu kaynakları oluşturmak konusunda bir gayret içerisinde olacağız. Bütün imkanlarımızı seferber ederek bu şehri önümüzdeki 5 yıl içerisinde siz Düzcelilere layık bir şehir haline getireceğiz; çünkü, her şeyin en güzeline ve en iyisine layıksınız.
Siz Düzcelilerin gururla iftiharla içerisinde yaşamaktan zevk alacağınız bir kente dönüştüreceğiz. Ve inşallah Düzce, geleceğin, bölgesinde parlayan yıldızı haline gelecek. Bunun için gerekli bütün alt yapıya sahibiz. Düzcemiz inşallah bulunduğu bölgede her türlü alt yapısıyla doğasıyla tarihiyle şehirleşmesi ile imkanlarıyla ve kabiliyetleriyle üstün yönleriyle gerçekten fırsatlar şehridir. Bu fırsatları ortaya çıkararak yepyeni bir Düzce ortaya koyacağız. Ben, Belediye Meclis üyesi seçilen arkadaşlarıma buradan seslenmek istiyorum; değerli kardeşlerim, bir yola çıkıyoruz, çok zorlu ve meşakkatli bir yola çıkıyoruz. Sizlerden üstün gayret bekliyorum, hiçbir şekilde parti ayırımı gözetmeksizin, artık siyasi gömleklerimizi, ceketlerimizi çıkarttık. Düzce´nin seçmiş olduğu belediye başkanı ve belediye meclis üyesi gömleklerimizi giydik. Bundan sonra tüm Düzcelilere, hiçbir ayrıcalık gözetmeksizin eşit hizmet etmek zorundayız. Tüm Düzcelilere Düzce´nin tüm mahallelerine tüm yerleşim birimlerine Düzce merkez başta olmak üzere kalıcı konutlarıyla Konuralp´i i ile Düzce´ye yeni katılan köyleriyle yani mahalleye dönüşen köyleriyle bir bütün halinde Düzce´nin her yerine, her köşesine, her taşına hizmet etmek, bizim için artık bir namus borcudur.
Bunun için inşallah sizlerden çok üstün gayret bekliyorum. Yine teşkilatlarımıza seçilen kardeşlerimize destekleme noktasında lütfen gayret gösterin diyorum. Yine başta söylediğim gibi işimiz gerçekten zor, yolumuz çok uzun. Bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Yolumuz açık olsun. Hepinizi tekrar saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Hayırlı olsun diyorum