HABERLER
01-01-2010 23:59

VALİ VE BELEDİYE HİZMETLERİ

VALİ VE BELEDİYE HİZMETLERİ

Düzce Belediyesi devir teslim

VALİ VE BELEDİYE HİZMETLERİ
Düzce Belediyesi devir teslim törenine Düzce Valisi Ali İhsan Su da katıldı. Vali Su Düzce´nin gelişen bir kent olduğunu belirterek, yeni dönemde de gelişmelerin süreceğini söyledi. Düzce Valisi Ali İhsan Su´nun konuşmasının tam metni şu şekilde:
"Bugün seçimlerden sonra Belediye Başkanlarımızın devir teslim töreni için burada bir araya geldik. Şunu ifade edelim ki, her kurum, kuruluş vatandaşımıza sizlere hizmet etmek için vardır. Bizler valilik olarak Belediyemiz, diğer belediyeler, tüm kamu kurum ve kuruluşları, vatandaşımıza, sizlere hizmet için çalışır.
Bu anlamda bugün devir teslim ile Belediyemizi İsmail Bayram başkanımızdan eski başkanımızdan yeni başkanımıza tevdi edeceğiz. Ben eski Belediye Başkanımız sayın İsmail Bayram´a ve onun döneminde hizmetleri yerine getiren Belediye Meclis üyelerine ilimize yaptığı katkılardan, hizmetlerden dolayı huzurlarınızda teşekkür ediyorum.
Yeni dönemde bu görevi üzerine almış olan çok değerli Belediye Başkanımız sayın Mehmet Keleş ve onunla birlikte hizmet edecek olan Belediye Meclis üyelerine de üstün başarılar diliyorum. Hayırlı olsun diyorum. Herşey Düzcemiz için diyorum. Herşey Düzce´nin güzel insanları için."