BAŞKANIN KONURALP İNCELEME GEZİSİ

Düzce Valisi Ali İhsan Su ‘Düzce Zirvesi’

BAŞKANIN KONURALP İNCELEME GEZİSİ
Düzce Valisi Ali İhsan Su ´Düzce Zirvesi´ gerçekleştirdi. 2014 yerel seçimler sonrasında Belediye Başkanlarının da ilk kez bir araya geldiği toplantıda Düzce´nin genel sorunlarına ilişkin değerlendirmeler yapıldı. Gündemde Konuralp için de ayrı bir başlık açıldı. Toplantı sonrası heyet Konuralp müzesini gezdi.
Düzce Valisi Ali İhsan Su Valilik makamında Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Osman Çakır ve başta Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başta olmak üzere ilçe belediye başkanları ile İl Genel Meclis Başkanı Şinasi Akbulut ile bir araya geldi. Düzce Zirvesi niteliğindeki toplantıda Düzce iline ilişkin sorunlar ve projelere yönelik genel değerlendirmeler yapıldı. Heyet daha sonra birlikte yemek yedi. Seçimler sonrasında ilk kez yapılan toplantıda Konuralp için ayrı bir başlık açıldı. Düzce´nin 50´inci mahallesi olarak merkez ilçe sınırları alınan Konuralp için heyet inceleme gezisi yaptı.  Cuma namazını Vali Ali İhsan Su ile birlikte Konuralp´de kılan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Konuralp belediye hizmet binasını ziyaretten önce Vali Ali İhsan Su ile birlikte Konuralp 40 basamaklarda incelemede bulundu.  Konuralp Tarihi Projesi başta olmak üzere Konuralp´te yapacağı hizmetler hakkında Vali Ali İhsan Su´ya bilgi veren Düzce Belediye Başkanı  Mehmet Keleş Konuralp pazaryerinde Konuralpli vatandaşlarla sohbet etti.  Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Konuralp´e yapacağı hizmetleri en kısa zamanda yerine getireceğini söyledi.