HABERLER
01-01-2010 23:59

KELEŞ BAŞKANLIK KOLTUGUNU DİYAR GELTURANA BIRAKTI

KELEŞ BAŞKANLIK KOLTUGUNU DİYAR GELTURANA BIRAKTI

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu

KELEŞ BAŞKANLIK KOLTUGUNU DİYAR GELTURANA BIRAKTI
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu ´temsili´ Belediye Başkanı olarak seçilen Rıza Malatyalı İlkokulu öğrencisi Diyar Gelturan´a bıraktı. Başkanlık koltuğuna oturan Diyar Gelturan, ilk olarak okullardaki çevre düzenlemelerinin tamamlanması talimatını verdi.

Başkan Mehmet Keleş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Düzce Belediye Başkanlığı koltuğunu Rıza Malatyalı İlkokulu öğrencisi Diyar Gelturan´a emanet etti. Temsili Başkan Diyar Gelturan, öncelikle çocuklara armağan edilen milli bayramımız 23 Nisan Bayramı´nı kutladı.
Başkanlık koltuğuna oturur oturmaz Düzce´deki okullarda çevre düzenlemelerinin yapılması gerektiğini belirten Gelturan, "Bir şehrin geleceğinin gençler ve çocuklar üzerine kurulması gerektiği unutulmamalıdır. Bunun için öncelikle okul bahçelerinde fiziki eksikliklerin tamamlanması gerekir. Benim okulumda da su birikintisi bulunuyor. Bunun çözümlenmesini istiyorum" dedi.
Başkan Mehmet Keleş´in yönlendirmesiyle Fen İşleri Müdürü´nü arayan ve okul çevresindeki su birikintilerinin önlenmesi için asfalt çalışmasının en kısa zamanda tamamlanması talimatını veren Gelturan daha sonra da İtfaiye Müdürünü makama çağırarak okulunda öğrencilerin bilinçlenmesi için yangın tatbikatı yapılmasını istedi.
Belediye Başkanlığı makamını temsili başkana teslim eden Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı kutladı. "Diyar işe hızlı başladı. Koltuğu da sevdi. Dilerim bir gün bu koltukta gerçekten başkan olarak oturur. Çocuklarımızın her gününün bayram sevinci ve coşkusu içinde geçmesini diliyorum. Bunun için de elimizden geleni yapıyoruz. Çocuklarımız hiçbir zaman üzülmesinler ve onları çok sevdiğimizi bilsinler. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza güveniyoruz. Onların iyi yetişmesi için belediyecilik hizmetlerinin maksimum düzeyde sağlanması noktasında büyük bir gayretle hizmet etmeye çalışacağız." diyen Başkan Keleş, temsili Başkan tarafından dile getirilen sorunların en kısa zamanda çözüleceğini ifade ederek "Bu arada Diyar öğrencimizin talebi olan yangın tatbikatını da Cuma günü gerçekleştireceğiz." dedi.
Temsili Başkan Diyar Gelturan´a Rıza Malatyalı İlkokulu Müdürü Mahmut Çetintürk, Öğretmen  Fatma Zorbozan ve öğrenci Elif Gülsün´ün de eşlik ettiği temsili başkanlık koltuğu devir töreninin ardından Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 23 Nisan Bayramı hediyesi olarak öğrencilere saat hediye etti.