KALDIRIMLAR DÜZENLENİYOR

Düzce Belediyesi tarafından sahadaki çalışmalar yoğunlaştırıldı

KALDIRIMLAR DÜZENLENİYOR
Düzce Belediyesi tarafından sahadaki çalışmalar yoğunlaştırıldı. Asfalt ve kaldırımlardaki bakım çalışmalarının ardından onarım ve yenilemeye geçildi. Bunun için de Hastane caddesindeki kaldırımlar elden geçiriliyor. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy çalışmaları yerinde inceledi.
Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Hastane caddesindeki kaldırımlarda onarım ve yenileme işlemleri ile birlikte ağaç ve çiçek alanlarının da bakımı yapılıyor. Bu arada güzergah üzerinde bulunan Orman işletmesi istinat duvarlarındaki kaplamalarda da bakım ve yenileme yapılıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy, söz konusu uygulamanın aralıksız olarak sürdürüleceğini belirtti ve " Bakım ve onarım işlemi şehrin genelinde yapılacak. Ayrıca gerektiğinde yenileme yapılacak. Amacımız gerek yollarda gerekse kaldırımlarda ilk projeye uygun işlem yapılacak. Asfalt yamalarında kullanılan bordür taşları kaldırılarak projeye uygun hale getirilecek. Buna uygun malzemeler kullanacağız´ dedi. Yenersoy kaldırımlar üzerinde bulunan ağaçlandırma ve çiçeklendirme alanlarının da elden geçirileceğini sözlerine ekledi.