REGAİB KANDİLİ KUTLU OLSUN

Başkan Mehmet Keleş Mübarek Ramazan ayının ilk habercisi olan Regaib Kandilinin en iyi bir şekilde

REGAİB KANDİLİ KUTLU OLSUN
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, başta Mısır´daki idamlar olmak üzere Müslümanların çektiği acıların ve sıkıntıların son bulması duasıyla İslam Aleminin, ülkemizin ve Tüm Düzcelilerin Regaib Kandilini tebrik etti.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş İslam Aleminin kutsal günlerinden olan Regaib Kandilini kutlayarak bu kandilin huzur içinde yaşayacağımız kandillerin başlangıcı olmasını temenni etti. Başkan Keleş, özellikle Mısır´daki idamlar başta olmak üzere dünyanın bir çok yerinde Müslümanların zor durumda olduğunu, Regaib Kandilinin hepimize sağlık, huzur ve bereket getirmesini dilediğini ifade etti.