HABERLER
01-01-2010 23:59

ÜNİVERSİTE YOLU ASFALTLANDI

ÜNİVERSİTE YOLU ASFALTLANDI

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, seçim öncesi verdiği sözü tuttu

ÜNİVERSİTE YOLU ASFALTLANDI
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, seçim öncesi verdiği sözü tuttu. Yıllardır Düzce Kamuoyunda yılan hikayesine dönen Düzce Üniversitesi yolunda nihayet asfaltlama çalışması başladı. Başkan Keleş geçen hafta yerel basına verdiği demeçte "Çarşamba günü Üniversite yolunu asfaltlamaya başlıyoruz" demişti. Başkan Keleş sözünde durdu ve Üniversite yolu asfaltlandı.
2012 yılında Kalkınma Bakanlığı´ndan ödeneği çıkarılmasına rağmen bugüne kadar yapımı bir türlü gerçekleşmeyen Düzce Üniversitesi yoluna Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş el attı. Keleş, " Belediyemize bağlı ekipler bütün hazırlıkları tamamladı, yolun bütün eksikleri için birimlerimiz yol üzerinde çalışmaya başladı" dedi.
Yol, 2 Km uzunluğunda 18 metre genişliğinde
Yolun asfaltlanmasıyla ilgili olarak teknik bilgiler de veren Başkan Keleş, yolun sıcak asfalt ve üstyapıdaki çevre düzenlemesiyle ilgili bütün kısımlarının Düzce Belediyesi´nin kendi öz kaynakları ile yapılacağını belirtti. Başkan Keleş "Orta refüjler dahil çift yönlü bölünmüş yol 18 metre genişliğinde. Akçakoca Düzce Karayolu kavşağından başlayarak üniversitenin girişine kadar yaklaşık 2 Km uzunluğunda. Yolun Tamamı sıcak asfalt yapılacak. Yolun asfaltlanma maliyeti ise 1 milyon TL. Bu maliyet tamamen Düzce Belediyesi öz kaynaklarından karşılanacak. Seçimden önce ilk işlerimizden biri olacağını söylediğimiz Üniversite yolunun asfaltlanması için sözümüzde durduk. Yıllardır çözülmeyen bu sorundan artık söz edilmeyecek." dedi.
Başkan Keleş, sıcak asfalt çalışmasının ardından yolun her iki cephesindeki kaldırım düzenlemesinin ardından çevre düzenlemesinin de tamamlanarak çiçeklendirileceğini ifade etti.