MEHMET KELEŞTEN 1 MAYIS KUTLAMASI

MEHMET KELEŞTEN 1 MAYIS KUTLAMASI
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla başta Düzce Belediyesi çalışanları olmak üzere tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı.
Başkan Keleş´in 1 Mayıs mesajı şöyle:
"Türkiye´nin her geçen günü büyüyüp zenginleşmesinde şüphesiz emekçi çalışanlarımızın büyük katkısı ve payı vardır. Zengin, güçlü ve saygın bir Türkiye için emek vermek son derece takdire şayandır. Bununla birlikte zengin ve güçlü olmak kadar değerli bir başka şey de daima birlik ve dayanışma içinde olmaktır. Düzce´de de huzur ve güven içinde zenginleşeceğimiz ve bu zenginliği toplumsal barış içinde paylaşacağımız güzel günlere katkılarının sürmesi dileğiyle başta Düzce Belediyesi çalışanları olmak üzere bütün emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü´nü kutluyorum"