HABERLER
01-01-2010 23:59

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Düzce Belediye Meclisi Mayıs ayı ilk toplantısını gerçekleştirdi Toplantıda 14 gündem maddesi ele alındı

Düzce Belediye Meclisi Mayıs ayı ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 14 gündem maddesi ele alındı.

Düzce Belediye Meclisi, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in başkanlığında Mayıs ayı ilk toplantısını gerçekleştirdi. Marmara Belediyeler Birliği´ne üye olunması, Tarihi Kentler Birliği´ne üye olunması, 2013 yılı kesin hesap özeti, İller Bankası kredi talebi,  su ücreti tarifesi, Kentsel Dönüşüm alanında ek protokol yetki verilmesi, hizmet aracı kiralamasında süre belirlenmesi ve imar planı değişikliklerini içeren toplamda 14 gündem maddesi görüşüldü.

Meclis toplantısında Marmara Belediyeler Birliği´ne üye olunmasına konusu ele alınarak, asil üye olarak Kadir Badur ve Ercan Katırcıoğlu, yedek üye olarak ise Ali Güney yapılan açık oylama sonucu seçildi.

Ayrıca meclisten, Tarihi Kentler Birliği´ne de üye olunması doğrultusunda karar da çıktı. Üyeler, Selahattin Sert ve Cemal Öneç´i Tarihi Kentler Birliği´ne üye olarak seçti.

Toplantının diğer gündem maddelerinden olan İller Bankası kredi talebi de meclis tarafından onaylandı.
Su ücreti tarifesi ve hizmet aracı kiralanmasında süre belirlenmesiyle ilgili maddeler gerekli komisyonlara aktarılırken, imar planı değişiklikleri noktasında bir tanesi geçmişten gelen, toplam15 madde görüşüldü.

Mayıs ayının ilk birleşiminden kentsel dönüşüm alanında Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in ek protokol imzalaması konusunda da ortak karar çıktı.

Toplantının sonunda bir sonraki toplantı tarihi 08/05/2014 saat 19:00 olarak belirlendi.