KIZILAY KAN BAĞIŞ MERKEZİNDEN BAŞKAN KELEŞE ZİYARET

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce’de sağlık sektöründe önemli çalışmalara imza atan kadınları makamında ağırladı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce´de sağlık sektöründe önemli çalışmalara imza atan kadınları makamında ağırladı. Başkan Keleş, Kızılay Kan Bağış Merkezi Düzce Şubesi yetkililerinden kan bağışı konusunda da bilgi edindi.

Düzce Belediyesi Başkanı Mehmet Keleş, bugün sağlık konusunda önemli bir kuruluşu ağırladı.

Kızılay Kan Bağış Merkezi Düzce Şubesi´nin sağlık konusunda önemli işlere imza atan kadınları, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i makamında ziyaret etti. Düzce Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Ayça Özkan ve Kan Bağışçısı Kazandırma Uzmanı Leyla Barut, gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretinde Başkan Keleş´e, Düzce´nin kan bağışına olan bakış açısıyla ve Düzce´deki kan bağış oranıyla ilgili bilgi verdi.