BAŞKAN KELEŞ EREĞLİDEKİ HEMŞERİLERİNE SELAM GÖNDERDİ

Karadeniz Ereğli Düzceliler Derneği Başkanı Necat Bakan ve Yönetim Kurulu üyeleri Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleşi ziyaret etti.

Karadeniz Ereğli Düzceliler Derneği Başkanı Necat Bakan ve Yönetim Kurulu üyeleri Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret etti. Başkan Keleş, dernek aracılığıyla Ereğli´deki hemşerilerine selam gönderdi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, bugün Karadeniz Ereğli Düzceliler Derneği Başkanı Necat Bakan ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı. Hayırlı olsun temennilerini iletmek amacıyla Başkan Keleş´in kapısını çalan dernek üyeleri getirdikleri çiçekle de büyük nezaket örneği sergiledi.

Başkan Keleş, Dernek Başkanı Necat Bakan´a Ereğli´de yaşayan Düzceli hemşerilerini sorarak, Bakan aracılığıyla onlara selam gönderdi.

Dernek Başkanı Necat Bakan, Ereğli´de Düzceliler olarak özel bir oluşumun içerisinde olduklarını ve 3 ayrı dernekle Düzcelileri bir buluştukları bilgisini verdi.

Ardından dernek üyeleri ve Başkan Keleş objektiflere poz verdi.