HABERLER
01-01-2010 23:59

KELEŞTEN ESNAF ODALARINA BİRLİK BERABERLİK MESAJI

KELEŞTEN ESNAF ODALARINA BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı ve DESOBa bağlı Oda Başkanlarıyla üyeleri Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleşi ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı ve DESOB´a bağlı Oda Başkanlarıyla üyeleri, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

 

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı,  Berberler Odası Başkanı Necdet Küründük ve oda üyeleri, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i makamında ziyaret etti.

Kayıkçı, Küründük ve üyeler, Başkan Keleş´e hayırlı olsun temennilerini dile getirirken, ziyaretin gündem maddesi, Berberler Odası´nın Pazar günleri için gündeme getirdikleri tatil talebiydi.

 

Başkan Keleş,  bu konunun seçim öncesinde de kendisine iletildiğini kaydederek, "biz esnaf odalarımızla birlikte hareket etmek istiyoruz" sözlerine yer verdi. Keleş, bu noktada kimsenin tek başına karar almaması gerektiğini vurguladı.