SOSYAL GÜVENLİK HAFTASINDA SGKDAN ZİYARET

Sosyal Güvenlik Kurumu Sosyal Güvenlik Haftası sebebiyle gerçekleştirdiği ziyaretinde Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleşi de yeni görevinden ötürü tebrik etti.

Sosyal Güvenlik Kurumu, Sosyal Güvenlik Haftası sebebiyle gerçekleştirdiği ziyaretinde Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i de yeni görevinden ötürü tebrik etti.

Her yıl 16 Mayıs gününü içine alan haftayı "Sosyal Güvenlik Haftası" olarak kutlayan Sosyal Güvenlik Kurumu´nun kutlama ziyaretleri devam ediyor. Bu yıl da 14-20 Mayıs tarihlerini Sosyal Güvenlik Haftası olarak belirleyen Sosyal Güvenlik Kurumu, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Erkin Avcı ve beraberindeki heyet Başkan Keleş´i yeni görevinden dolayı tebrik ederken, Mehmet Keleş de Avcı´nın ve SGK personelinin Sosyal Güvenlik Haftası´nı kutladı.