HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN KELEŞİN DÜZCE TURU

BAŞKAN KELEŞİN DÜZCE TURU

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş koltuğa oturur oturmaz işe koyuldu.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, koltuğa oturur oturmaz işe koyuldu. Başkan Keleş, Düzce´yi güzelleştirmek adına çalışmalarına devam ederken, beraberindeki heyetle birlikte Düzce´yi karış karış dolaştı, yapacağı değişikliklere yerinde karar verdi.

 

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, koltuğa oturduğu ilk günden bu yana daha güzel ve daha yaşanabilir bir Düzce için çalışmalarına emin adımlarla devam ediyor.

 

Daha koltuğu ısınmadan Düzce´nin birçok sorununa çözüm olan Başkan Keleş,  bu defa beraberindeki heyetle birlikte Düzce´yi güzelleştirmek adına bir tura çıktı.

 

İstanbul Belediyesi´nden gelen Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü´nde Teknik Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Ziraat Mühendisi Süreyya Altunışık´la, Düzce´yi karış karış dolaşan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´e Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy, Fen İşleri Müdürü Kenan Güreşçioğlu, Su Kanalizasyon Müdürü İbrahim Karalmaz, Ulaştırma Müdürü Eyüp Yurdakul ve çok sayıda görevli eşlik etti.

 

Başkan Keleş´in Düzce turunda ilk durağı Anıtpark Meydanı oldu. Düzce´de yer alan bütün konserlere, mitinglere, şenliklere ev sahipliği yapan Anıtpark Meydanı´nda incelemelerde bulunan Başkan Keleş, meydanda düzenlenecek faaliyetler dolayısıyla alana çıkan tır ya da otobüslerden dolayı elektrik sisteminin ve taşların zarar görerek belediyeye ek külfet oluşturmaması için önlem alıyor. Yapılan incelemeler sonucunda Anıtpark Meydanı´nın alt zemininde elektrik tesisatı bulunmayan kısımdaki taşlar değiştirilerek daha dayanıklı hale getirilecek ve Düzce´de yer alacak özel organizasyonlar için tır ya da otobüs belirlenen kısmın üzerine konuşlandırılacak.

 

Yeşil Düzce adına yakışır bir park olan Düzce Belediyesi bünyesindeki Kent Park´ta da incelemelerde bulunan Başkan Keleş, parkla caddenin bütünleşmesi için harekete geçti. Parkın daha ön plana çıkması gerektiğini savunan Başkan Keleş, duvarın yıkılarak alanın caddeyle buluşturulması konusunda talimat verdi. Başkan Keleş, yine Kent Park´ta bulunan kurumuş ağaçların kesilmesini isteyerek ağaç gövdelerinde bulunan sarmaşıkların da temizlenmesini talep etti.

Ardından Başkan Keleş ve beraberindeki heyet Aziziye Mahallesi´ne yapılacak olan camii alanına giderek incelemelerde bulundu. Başkan Keleş en kısa zamanda alanın Orman Müdürlüğü´nden devrinin gerçekleşeceğini kaydetti.

 

Başkan Keleş´in Düzce turundaki bir sonraki rotası Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu oldu. Başkan Keleş Bağlantı Yolu´nun sağ ve sol kısımlarında bulunan toprak alanın ağaçlandırılması konusunda talimat verdi. Keleş,"bir sabah herkesin uyandığında buranın tamamıyla ağaçlandırıldığını görmesini istiyorum" dedi.

 

Başkan Keleş, aynı zamanda şehir merkeziyle Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu´na dikilecek olan İthal Gül Ağaçları, Oya ve Erguvan Ağaçlarıyla Düzce´nin farklı bir görünüme kavuşacağını da vurguladı.

 

Başkan Keleş´in son durağı ise koltuğa oturur oturmaz gerçekleştirdiği ilk faaliyeti olan Düzce Üniversitesi Bağlantı Yolu oldu. Başkan Keleş, bitmek üzere olan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışanlardan bilgi aldı.