HABERLER
01-01-2010 23:59

DÜZCE BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİNDEKİ PROJE HAYATA GEÇİRİLDİ

DÜZCE BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİNDEKİ PROJE HAYATA GEÇİRİLDİ

Düzce Belediyesi ve Deniz Atı Kadın Dayanışma Derneğinin iş birliğinde hazırlanan proje bugün düzenlenen açılış töreniyle hayata geçirildi.

Düzce Belediyesi ve Deniz Atı Kadın Dayanışma Derneği´nin iş birliğinde hazırlanan proje bugün düzenlenen açılış töreniyle hayata geçirildi. Projeyle kadınların bilinçlendirilmesi ve Kadın Sığınma Evlerinin ön plana çıkartılması amaçlanıyor.

 

Düzce Belediyesi ve Deniz Atı Kadın Dayanışma Derneği´nin iş birliğinde hazırlanan Kadına Yönelik Şiddet Hakkında Dayanışma ve Farkındalık Arttırma Projesi bugün düzenlenen törenle hayata geçirildi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in 2004- 2009 yılları arasında başkanlık yaptığı dönemde hayata geçirdiği Kadın Sığınma Evi Projesi´nin ikinci etabında da yine Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in imzası yer aldı.

Düzce Belediyesi ve Deniz Atı Kadın Dayanışma Derneği´nin iş birliğinde hazırlanan projenin açılışına Başkan Keleş´in şehir dışında bulunması sebebiyle Belediye Başkan Yardımcılarından Ali Güney katıldı.

 Ali Güney yaptığı açılış konuşmasında kadına şiddetin Türkiye´deki en önemli sorunlardan biri olduğuna vurgu yaparak Düzce Belediyesi´nin bu konuda üzerine düşen görevi üstleneceğini söyledi.

 

Proje mimarlarından Vahide Aksan, Kadın Sığınma Evi konusunda da yine Başkan Mehmet Keleş´le çalıştıklarını söyleyerek Keleş´e projelerine verdiği destekten ötürü teşekkür etti. Aksan: " Projenin ikinci etabı da Mehmet Keleş´e nasip oldu." dedi.