HABERLER
01-01-2010 23:59

BASKAN KELESIN 19 MAYIS MESAJI

BASKAN KELESIN 19 MAYIS MESAJI

DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KELEŞİN 19 MAYIS ATATÜRKÜ ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

"13 Mayıs Salı günü Manisa´nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasından sonra ülke olarak büyük bir yasa boğulduk. Sayın Başbakanımız bütün resmi programlarını ve gezilerini iptal etti ve 3 günlük milli yas ilan edildi. Biz de toplantı ve görüşmelerimizi erteledik. Sadece dualarımızla, okuttuğumuz mevlidlerle değil bizzat Soma´da bulunarak elim kazada hayatını kaybeden ve hala yaşam mücadelesi veren kardeşlerimizin yanında olduk. Çok üzgünüz. İlk açıklamamda dediğim gibi, şehitlerimizin çocukları bizim çocuklarımızdır. Düzce´nin kolları Somalı felaketzedelere sonuna kadar açıktır.

Bugün 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk´ün gençlere emanet ettiği bu günü yurdumuzun dört bir yanında yine coşkuyla kutlamayı çok isterdik. Soma faciası bu 19 Mayıs´a acı bir damga vurdu.

Düzce Belediye Başkanı olarak bu özel günde, Soma´da kaybettiğimiz kardeşlerimizi rahmet ve üzüntüyle anıyor, yakınlarına sabır temenni ediyor, tüm gençlerimizin ve hemşerilerimizin bu acılı 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı´nı bir daha böyle acılar yaşamamak dileğiyle kutluyorum."