HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN KELEŞTEN BİSİKLET SPORCULARINI SEVİNDİRECEK PROJELER

BAŞKAN KELEŞTEN BİSİKLET SPORCULARINI SEVİNDİRECEK PROJELER

Düzce Bisiklet Derneği Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleşi ziyaret ederek 23 25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan İkinci Uluslararası Düzce Bisiklet Festivali’ne davet etti.

Düzce Bisiklet Derneği, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret ederek 23- 25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan 2. Uluslararası Düzce Bisiklet Festivali´ne davet etti. Dernek Başkanı Nizamettin Ulaş ve dernek üyeleri gerçekleştirdikleri ziyarette Başkan Keleş´e bisiklet hediye ederken Keleş de Düzce´de bisiklet kullanımını yaygınlaştırmaya yönelik projelerini anlattı.

 

Düzce Bisiklet Derneği, 23- 25 Mayıs tarihleri arasında 22 il ve 8 ilçeden 200 sporcunun katılacağı ve Düzce Belediyesi´nin de katkı sağlayacağı 2. Uluslararası Düzce Bisiklet Festivali´ne hazırlanıyor. Düzce Bisiklet Derneği, başkanları Nizamettin Ulaş öncülüğünde gerçekleştirdikleri ziyarette Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i de festivale davet etti. 

 

Dernek Başkanı Nizamettin Ulaş, 24 Mayıs 2014 Cumartesi günü Düzce Valisi Ali İhsan Su´nun da katılımıyla Kent Ormanı´ndan başlayacak olan bisiklet turuna Başkan Keleş´in de katılmasını istedi.

Dernek Başkanı Nizamettin Ulaş ve Dernek üyeleri, Başkan Keleş´e bir de bisiklet hediye etti.  Başkan Keleş´in kendisine hediye edilen bisiklet için  "yeni makam aracım" demesi de ziyarette keyifli dakikalara sahne oldu.

 

Başkan Keleş, hediyesini kullanmak için fırsat yaratacağının altını çizerken Düzce´nin bisiklet kullanımına çok müsait bir yerleşim yeri olduğunun kaydetti ve Düzce´de bisiklet kullanımını arttırmaya yönelik hayata geçireceği projelerinden bahsetti.

Başkan Keleş: " Düzce´de birçok yolu bisiklet kullanmaya uygun hale getireceğiz. Düzce Üniversitesi´yle şehir merkezi arasındaki yola, Kalıcı Konutlar´la yine Düzce arasındaki yola bisiklet parkurları oluşturacağız. E5 Karayolu´ndaki yan yollara gidiş geliş 5 kilometrelik mesafede yürüme yolları ve bisiklet yolları yapmak için harekete geçtik.  Yine Rasim Betir Paşa Bulvarı´nda da bisiklet yolları yapacağız. Ayrıca Düzce´de bisiklet park etme yerleri de bulunduracağız. Belki onlarca bisiklet heba etmemiz gerekecek ancak Düzce´de kiralık bisiklet uygulamasını da hayata geçirmek istiyoruz. " dedi.

 

Başkan Keleş, hayata geçirilecek bu projelerle hem Düzceli vatandaşların spor yapmış olacağını hem de Düzce´deki park ve trafik problemine, egzoz ve gürültü kirliliğine çözüm getirilmiş olacağını ifade etti.