HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN KELEŞ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN KELEŞ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve 56 mahalle muhtarı her ay gerçekleştirilecek istişare toplantıların ikincisinde bir araya geldi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve 56 mahalle muhtarı, her ay gerçekleştirilecek istişare toplantıların ikincisinde bir araya geldi. Toplantıya Düzce Belediyesi birim müdürleri de katıldı. Başkan Keleş, belediye başkanlarının en büyük yardımcıları olarak nitelendirdiği muhtarlarla birlik beraberlik içerisinde çalışacaklarının altını çizdi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve 56 mahalle muhtarı, Düzce Belediye birim müdürlerinin de katıldığı yemekli toplantıda bir araya geldi. 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri´nden bu yana ikincisi gerçekleştirilen ve her ay düzenlenmesi planlanan istişare toplantısına muhtarlar hazırlıklı geldi. Mahalle muhtarları, içerisinde mahallelerinin öncelikli sorunlarının yer aldığı dosyaları değerlendirilmek üzere Başkan Keleş´e teslim etti.

Muhtarlarla bir araya gelerek durum değerlendirmesinde bulunan Başkan Keleş de " belediye başkanlarının en büyük yardımcıları" olarak nitelendirdiği muhtarlarla 5 yıllık görev süresi boyunca birlik beraberlik içerisinde çalışacaklarını kaydetti.

Başkan Keleş:  " Biz çalışmalarımızı muhtarlarla birlikte yapacağız. 56 mahalle muhtarımızla bir araya gelerek birlikte fikir alışverişi içerisinde seçim döneminde vermiş olduğumuz sözleri yerine getireceğiz. Muhtarlar mahallelerindeki eksikleri dosya halinde teslim ettiler. Kuracağımız ekipler teslim edilen dosyaları inceleyecek ve yerinde tespitler yaparak çalışmalara başlanacak." dedi.

 

Başkan Keleş, 56 mahalle arasından belirlenecek örnek mahallede, yollarından sosyal alanlarına kadar her hizmetin sağlanacağını da belirtti.