HABERLER
01-01-2010 23:59

MESLEK EDİNDİRME KURSU YIL SONU SERGİSİ BAŞLADI

MESLEK EDİNDİRME KURSU YIL SONU SERGİSİ BAŞLADI

Meslek Edindirme Kursu Yılsonu Sergisi başladı. 12 gün sürecek sergide kursiyerlerin el emeği göz nuru eserleri görücüye çıkıyor.

Meslek Edindirme Kursu Yılsonu Sergisi başladı. 12 gün sürecek sergide, kursiyerlerin el emeği göz nuru eserleri görücüye çıkıyor.

 

2013-2014 Eğitim öğretim yılında Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen Meslek Edindirme Kursları´nda 532 kursiyer faaliyet gösterdi. Aşçılık, yönetici asistanlığı, gitar, ebru, nakış, mefruşat, bağlama, resim, takı, kırkyama, giyim, telkari, karakalem, hat, ahşap boyama, çini ve diksiyon branşlarında eğitim veren kursta, vatandaşlar hem boş zamanlarını değerlendirme imkanı buldu hem de farklı alanlarda bilgi sahibi oldu. İşte bu kursiyerlerin bugün açılışı yapılan ve Belediye Sergi Salonu´nda 12 gün boyunca sürecek olan Meslek Edindirme Kursu Yıl Sonu Sergisi´nde emek verdikleri eserleri görücüye çıkıyor.

 

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in şehir dışında olmasından dolayı açılışı Başkan Yardımcısı Ali Güney yaptı. Açılış törenine Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in eşi Gönül Keleş de katıldı.

 

Ali Güney, düzenlenen bu kursların vatandaşlar için son derece faydalı olduğunun altını çizerken, önümüzdeki dönemlerde de belediyenin meslek edindirme kurslarıyla hizmet vereceğini vurguladı.

Açılış konuşmasının ardından Meslek Edindirme Kursu´nda faaliyet gösteren eğitimciler, başarı belgelerini aldı.

 

Açılış, Başkan Yardımcısı Ali Güney ve Gönül Keleş tarafından gerçekleştirildi. Törenin ardından protokol ve misafirler sergiyi gezdi.  Kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünleri misafirler tarafından büyük beğeni topladı.