MİNİKLER BELEDİYE TURUNDA

Hürriyet İlköğretim Okulu 3. ve 4. sınıf öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Düzce Belediyesi’ni ziyaret etti. Öğrenciler başta Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in makamı olmak üzere belediyedeki bütün birimleri tek tek gezdi.

Hürriyet İlköğretim Okulu 3. ve 4. sınıf öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Düzce Belediyesi´ni ziyaret etti. Öğrenciler başta Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in makamı olmak üzere belediyedeki bütün birimleri tek tek gezdi.

Hürriyet İlköğretim Okulu 3. ve 4. Sınıf öğrencileri, öğretmenleri Gülay Can, Zeynep Oktay, Osman Erol ve Şener Ertürk önderliğinde belediyeciliği yerinde öğrenmek üzere Düzce Belediyesi´ni ziyaret etti.

Öğrenciler başta Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in makamı olmak üzere bütün birimleri tek tek gezdi. Öğrenciler, Başkan Keleş´in makamını ve önemli kararların alındığı Belediye Meclis Toplantılarına ev sahipliği yapan salonu ilgiyle inceledi.