HABERLER
01-01-2010 23:59

DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KELEŞİN BERAT KANDİLİ MESAJI

DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KELEŞİN BERAT KANDİLİ MESAJI

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş On bir ayın sultanı Ramazan ı Şerifin son müjdecisi olan Berat Kandilini İslam Aleminin birlik ve beraberliğine insanlığın barış ve huzuruna vesile olması dileğiyle Cenab ı Allahtan niyaz ediyorum sözleriyle kutladı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, "On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif´in son müjdecisi olan Berat Kandili´ni, İslam Aleminin birlik ve beraberliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olması dileğiyle Cenab-ı Allah´tan niyaz ediyorum" sözleriyle kutladı.

"Mübarek Ramazan ayına adım adım yaklaşırken Allah´ın kullarına özel armağanlarından biri olan Berat Kandili´ni idrak etmenin sevincini yaşıyoruz. On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının habercisi olan kandillerden sonuncusuna erişebilmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu gece gündelik hayatın koşuşturmasından kurtularak manevi hayatımızı yeniden gözden geçirme imkanı bulacağız.

Bize sunulmuş olan nimetlere bir şükran vesilesi olan Berat Kandili, dargınlıkları, küskünlükleri, kırgınlıkları gidermek için de en büyük fırsatlardan biri. Bu gece, hayatımızı azim ve kararlılıkla iyilikten ve güzellikten yana değiştirebileceğimiz bir fırsatı bize sunuyor.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Düzceli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam Aleminin Berat Kandili´ni tebrik ediyor, birlik ve beraberliğimize, barış ve huzura vesile olmasını Cenab-ı Allah´tan niyaz ediyorum."