DANSLARIYLA BÜYÜLEDİLER

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür Günlerinin ikincisinde Abhazlar yer aldı.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür Günleri´nin ikincisinde Abhazlar yer aldı. Abhazlar, muhteşem danslarıyla izleyenleri adeta büyüledi.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen, her Pazar farklı bir etnik kültürün tanıtılmasının amaçlandığı Kültür Günleri´nin bu haftaki ev sahibi Abhazlar oldu.

Abhazlar, Düzce Belediyesi önüne kurulan stantlarda kendi kültürlerini tanıtma şansı fırsatı buldu ve stantları birbirinden lezzetli yöresel yemeklerle doldurdular.

Abhaz Kültür Derneği´nin katkılarıyla düzenlenen etkinlikte en dikkat çeken unsur ise halk oyunları oldu. Kendi kültürlerini tanıtan Abhazlar, muhteşem dans gösterileriyle izleyenleri adeta büyüledi.