KENT KONSEYİ TOPLANIYOR

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleşin doğal üyesi olduğu Düzce Kent Konseyi ilk birleşimine hazırlanıyor.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in doğal üyesi olduğu Düzce Kent Konseyi ilk birleşimine hazırlanıyor.  Düzce Belediyesi Meclis Salonu´nda gerçekleşecek toplantıda 4 gündem maddesi ele alınacak.

Belediye Kanununun 76.maddesi gereği oluşturulan ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in doğal üyesi olduğu Düzce Kent Konseyi, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri´nin ardından ilk defa toplanıyor.

25.06.2014 Çarşamba Günü saat 14.00´da Düzce Belediyesi Meclis Salonu´nda gerçekleşecek toplantıda 4 gündem maddesi ele alınacak.

Kent Konseyi´nin ilk birleşiminde Kent Konseyi başkan seçimi, Yürütme Kurulu üye seçimi gerçekleştirilecek, kadın ve gençlik meclisleri ile diğer meclis ve çalışma grupları oluşturulacak.