HABERLER
01-01-2010 23:59

BAKAN YARDIMCISI ASAN DÜZCE BELEDİYESİNDE

BAKAN YARDIMCISI ASAN DÜZCE BELEDİYESİNDE

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Doç Dr Aşkın Asan bakanlık tarafından başlatılan Gönül Elçileri Projesinin toplantılarına katılmak üzere Düzceye geldi. Asan Düzce gezisinde Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleşi de ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Doç Dr. Aşkın Asan, bakanlık tarafından başlatılan Gönül Elçileri Projesi´nin toplantılarına katılmak üzere Düzce´ye geldi. Asan, Düzce gezisinde Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i de ziyaret etti.

 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından başlatılan ve 81 ilde eş zamanlı olarak yürütülen Gönül Elçileri Projesi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Doç Dr. Aşkın Asan Düzce´ye geldi.

Aşkın Asan gerçekleştirdiği Düzce ziyaretinde Aydınpınar Köyü´nde, Koçyazı Mahallesi´nde ve Sallar Mahallesi´nde Gönül Elçileri Projesiyle ilgili toplantılara katıldı.

Asan, yoğun Düzce programı arasında Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i de ziyaret etti. Ziyarette Başkan Keleş´e eşi Gönül Keleş de eşlik etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Doç Dr. Aşkın Asan gerçekleştirdiği ziyarette toplumda eğitimin önemine dikkat çekerek, kadınların eğitim seviyesini yükseltmeye yönelik bir projeye imza atacaklarını da belirtti. "Eğitim güçlü bir anahtar" diyen Asan, kadının güçlü olmasıyla aile ve toplumun da güç kazanacağına dikkat çekti.

Keyifli geçen ziyaretin sonunda Aşkın Asan´a Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve eşi Gönül Keleş tarafından halk eğitim öğrencilerinin el emeği göz nuru ürünlerinin yer aldığı bir kutu ve Düzce´nin yöresel ürünleriyle dolu bir sepet hediye edildi.