HABERLER
01-01-2010 23:59

DÜZCEDE OKUNAN EZAN TÜM TÜRKİYEDEN DUYULACAK

DÜZCEDE OKUNAN EZAN TÜM TÜRKİYEDEN DUYULACAK

Ramazan ayı boyunca Düzce Belediyesi önü Cedidiye Meydanından Kanal A Televizyonu aracılığıyla yapılacak canlı yayınlar sayesinde Düzcede okunan ezan tüm Türkiyeden duyulacak. Sahurda iftarda ve gün ortasında olmak üzere yapılacak 3 ayrı canlı yayınla Türkiye Ramazan ayında Düzcede buluşacak.

Ramazan ayı boyunca Düzce Belediyesi önü Cedidiye Meydanı´ndan Kanal A Televizyonu aracılığıyla yapılacak canlı yayınlar sayesinde Düzce´de okunan ezan tüm Türkiye´den duyulacak. Sahurda, iftarda ve gün ortasında olmak üzere yapılacak 3 ayrı canlı yayınla Türkiye, Ramazan ayında Düzce´de buluşacak.

 

Düzce´de bu yıl Ramazan- ı Şerif gerek iftar çadırıyla gerek Ramazan Sokaklarıyla dolu geçecek, tüm Türkiye de Düzce´deki bu Ramazan coşkusuna şahitlik edecek.

 

Ramazan ayı boyunca Düzce Belediyesi önü Cedidiye Meydanı´ndan Kanal A Televizyonu aracılığıyla yapılan canlı yayınlar sayesinde Düzce´de okunan ezan tüm Türkiye´den duyulacak.

 

Ramazan ayı boyunca saatler 02:00´yi gösterdiğinde bütün Türkiye sahur vakti için Düzce´de buluşacak. Kanal A ekranlarında yayınlanan Gecenin Nuru programıyla Cedidiye Camii´nden yükselen ezan sesiyle Düzceliler niyet edecek. Yine iftar vakti geldiğinde de İftar Sevinci programıyla oruçlar Kanal A aracılığıyla Düzce´de açılacak.

 

İftar ve sahur programlarının yanı sıra Sormak Lazım isimli programla da saatler 09:00´u gösterdiğinde Düzce´den canlı yayın yapılacak.

 

Kısacası bu yıl Ramazan- ı Şerif, çeşitli konu ve konuklar eşliğinde yapılacak canlı yayınların yanı sıra Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Ramazana özel etkinliklerle de Düzce´de dolu dolu idrak edilecek.

 

2014 Ramazan ayının ilk iftarında, Kanal A ekranlarında ilk defa yayınlanan İftar Sevinci programının konukları Düzce Valisi Ali İhsan Su, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve İl Müftüsü Selami Emen oldu.

 

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Kanal A ekranlarında yaptığı konuşmada Düzce´deki Ramazan programı hakkında bilgi verdi ve Düzceli hemşerilerinin yanı sıra civar illerdeki vatandaşları da Düzce´deki Ramazan sevincine ortak olmaya davet etti.

 

Başkan Keleş: "Cedidiye Meydanı´nda sadece televizyon programı olmayacak. Burası Düzce´nin eski Ramazanları yaşadığı bir meydan haline gelecek. Cami ile iç içe, ferah, kaliteli, geleneklerimize uygun bir Ramazan gecesi yaşamak için ben sadece Düzcelileri değil komşu il ve ilçelerden de kardeşlerimizi buraya davet ediyorum. Ailelerimiz, çoluk çocuk burada temiz ve nezih bir Ramazan gecesi yaşayacaklar." dedi.