HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN KELEŞ MÜSİADIN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNE KATILDI

BAŞKAN KELEŞ MÜSİADIN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNE KATILDI

MÜSİAD Düzce Şubesinin de aralarında bulunduğu 20 ayrı ilde aynı anda gerçekleştirilen iftar yemeğine Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de katıldı. İstanbulda MÜSİAD Genel Merkezi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Düzcenin de arasında bulunduğu 20 ile canlı bağlandı vatandaşların Ramazan ayını kutladı.

MÜSİAD Düzce Şubesinin de aralarında bulunduğu 20 ayrı ilde aynı anda gerçekleştirilen iftar yemeğine Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de katıldı. İstanbul´da MÜSİAD Genel Merkezi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Düzce´nin de arasında bulunduğu 20 ile canlı bağlandı, vatandaşların Ramazan ayını kutladı.

MÜSİAD Düzce Şubesi Geleneksel İftar Organizasyonu adı altında Anıtpark Meydanı´nda 2 bin kişilik iftar yemeği verdi.

MÜSİAD Genel Merkezi ve Düzce Şubesinin de aralarında bulunduğu 20 ilde aynı anda gerçekleştirilen iftar yemeğine vatandaşların yanı sıra protokol üyeleri de büyük ilgi gösterdi.

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Vali Ali İhsan Su, Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Ezanların okunmasına kısa bir süre kala İstanbul´daki MÜSİAD Genel Merkezi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Düzce´nin de içinde bulunduğu 20 ile canlı bağlanarak vatandaşları selamladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´ın canlı bağlantısının ardından okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı.

İftar yemeğinin sonunda Türkiye´nin İftar Duasını yazan Düzceli İlahiyatçı Doktor Faruk Ermemiş tarafından dua edildi.