HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN KELEŞTEN SPORCULARA DESTEK

BAŞKAN KELEŞTEN SPORCULARA DESTEK

Yıldızlar Balkan Şampiyonasından önce Karamana doğru kamp için yola çıkan 5 sporcu ve antrenörleri Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleşi ziyaret etti. Başkan Keleş sporculara şampiyona öncesinde bir eksikleri olup olmadığını sordu ve bu eksikleri yerine getirme sözü verdi.

Yıldızlar Balkan Şampiyonası´ndan önce Karaman´a doğru kamp için yola çıkan 5 sporcu ve antrenörleri Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret etti. Başkan Keleş, sporculara şampiyona öncesinde bir eksikleri olup olmadığını sordu ve bu eksikleri yerine getirme sözü verdi.

11-13 Temmuz tarihleri arasında Bulgaristan´da düzenlenecek olan Yıldızlar Balkan Şampiyonası´ndan önce 1- 10 Temmuz tarihleri arasında Karaman´da kampa girecek olan 5 judocu Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve Judo Antrenörü Nermin Alayıldız´la birlikte Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret etti.

İlimizi Bulgaristan´da temsil edecek olan Meltem Akbulut, Meryem Merve Apaydın, Sude Aydın, Merve Kahraman ve Hakan Aydinç´le sohbet eden Başkan Keleş, sporculara herhangi bir eksikleri olup olmadığını sordu.

Başkan Keleş, gençlerin talepleri doğrultusunda kendilerine yola çıkmadan önce spor ayakkabısı hediye edeceğine dair söz verdi.