HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN KELEŞ İFTARDA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN KELEŞ İFTARDA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Anıtpark Meydanında AK Parti Düzce İl Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programında Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Düzceli hemşerileriyle bir araya geldi. Başkan Keleş Ülkemize milletimize tüm İslam alemine ve inananlara mübarek Ramazan ayının hayırlar getirmesini yüce Allahtan niyaz ediyorum sözleriyle Düzceli vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti.

Anıtpark Meydanı´nda AK Parti Düzce İl Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programında Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Düzceli hemşerileriyle bir araya geldi. Başkan Keleş, "Ülkemize, milletimize  tüm İslam alemine ve inananlara mübarek Ramazan ayının hayırlar getirmesini yüce Allah´tan niyaz ediyorum." sözleriyle Düzceli vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti.

AK Parti Düzce İl Teşkilatı tarafından düzenlenen 6 bin kişilik iftar programında Düzceli vatandaşlar ve protokol bir araya geldi.

Anıtpark Meydanı´nda gerçekleştirilen iftar programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Abdülhamit Gül başta olmak üzere, Milletvekilleri, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, STK temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ezan öncesinde Osman Kuyumcu Anadolu İmam Hatip Lisesi Kuran-ı Kerim Öğretmeni Muhsin Dinçer tarafından okunan Kuran-ı Kerim Tilavetiyle gönüller huzurla doldu. Kuran-ı Kerim Tilavetinin ardından okunan ezanla Anıtpark Meydanı´nda bir araya gelen 6 bin kişi orucunu açtı.

İftar programının onur konuğu olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Abdülhamit Gül, Düzceli vatandaşları selamlayarak Ramazan aylarını tebrik etti ve 10 Ağustos´ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik süreci değerlendirdi.

İftar programında Düzceli hemşerileriyle bir araya gelme imkanı bulan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, "Ülkemize, milletimize  tüm İslam alemine ve inananlara mübarek Ramazan ayının hayırlar getirmesini yüce Allah´tan niyaz ediyorum." sözleriyle Düzceli vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti.

Başkan Keleş: "Başı rahmet ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan ayını idrak ediyoruz. Bu ayda Kuran-ı Kerim indirilmeye başlanmıştır. Bu ayda Kadir Gecesi bulunmaktadır. Bu ayda cehennem kapıları kapatılır cennet kapıları açılır. Şeytanlar zincire vurulur. Bu ay rahmet, merhamet, sabır, anlayış ve paylaşma ayıdır. Ülkemize, milletimize tüm İslam alemine ve inananlara mübarek Ramazan ayının hayırlar getirmesini yüce Allah´tan niyaz ediyorum. Düzce Belediyesi olarak Ramazan ayının kutsiyetine ve manevi havasına zarar vermeden geçmişte yaşanan Ramazanlara bizleri götüren birçok program ve faaliyet gerçekleştiriyoruz. Binlerce kişiye Düzce Belediyesi iftar çadırında iftar dağıtıyoruz. Binlerce kişiye yardım paketleri dağıtıyoruz. Ramazan sokağı ve çarşısı, Ramazan eğlence programları, sohbet programları ve canlı yayınlar düzenliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimle bir kez daha Ramazanı Şerifinizi tebrik ediyorum ve Kadir Gecesi´ne ve bayram günlerine ulaşabilmeyi niyaz ediyorum." dedi.

Konuşmalarının ardından Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Gül´e tablo hediye etti.

Daha sonra protokol üyeleri ve vatandaşlar Teravih Namazında Cedidiye Camii´nde buluşmak üzere alandan ayrıldı.