HABERLER
01-01-2010 23:59

62 OKUL İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

62 OKUL İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

Düzce Valisi Ali İhsan Su Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman arasında imzalanan protokolle Düzce Merkezde eğitim veren okul binalarının boya masrafları Düzce Belediyesi tarafından üstlenilecek.

Düzce Valisi Ali İhsan Su, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman arasında imzalanan protokolle Düzce Merkezde eğitim veren okul binalarının boya masrafları Düzce Belediyesi tarafından üstlenilecek.

Düzce Valisi Ali İhsan Su, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman arasında Düzce Merkezde eğitim veren 62 okulun boya ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik protokol imzalandı.

En son düzenlenen Belediyeler Kanunu´nda cami ve okullar için belediyelere yetki verilmesi üzerine Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de harekete geçti ve Düzce Merkezdeki 62 okulun boya badana masraflarını üstlendi.

Düzce Valisi Ali İhsan Su, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman´ın katılımıyla imzalanan protokolle 62 okul, Düzce Belediyesi tarafından boyatılacak.

Başkan Keleş okullar için imzalanan protokol esnasında yaptığı konuşmasında, "Eğitim çok önemli. Eğitim kalitesinin yükselmesi biraz da fiziki mekanların da kalitesinin yükselmesine bağlı. Son çıkan Belediye Kanunu da okullarımıza, camilerimize, diğer kamu kurumlarımıza yardım yapabilmeye imkan tanıyor. Yardımlarımız bununla da sınırlı kalmayacak özellikle okul bahçelerinin tanzimi noktasında da ciddi çalışmaların altına imza atacağız." sözlerine yer verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman ise eğitime verdiği önemden ötürü  Başkan Keleş´e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Valilik, Belediye ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından protokol defteri imzalandı.