İŞTE KÜLTÜR MERKEZİ İNŞAATININ SON HALİ

Yılan hikayesine dönen Kültür Merkezi inşaatı Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleşin göreve gelmesiyle hız kazandı. İşte Kültür Merkezi inşaatının son hali.

Yılan hikayesine dönen Kültür Merkezi inşaatı Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in göreve gelmesiyle hız kazandı. İşte Kültür Merkezi inşaatının son hali.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş göreve gelir gelmez Düzce´de süregelen birçok çalışmaya hız kazandırdı. Bu çalışmaların başında da yılan hikayesine dönen Kültür Merkezi inşaatı geliyor.

Göreve geldiği ilk günlerde yarım kalan Kültür Merkezi inşaatı için müteahhitle görüşen Başkan Keleş, en kısa sürede Kültür Merkezi inşaatının bitirileceğini söylemişti. Başkan Keleş, verdiği sözü tutmak üzere yerinde incelemelerde bulundu, Kültür Merkezi inşaatının akıbetini bizzat takip etti.

Başkan Keleş´e Kültür Merkezi inşaatının incelemelerinde Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy da eşlik etti.

Yapılan incelemeler sonucunda Kültür Merkezi inşaatında büyük bir ilerleme kaydedildiği görüldü. İnşaatın 2014 yılı içerisinde bitirilmesi planlanıyor.