HABERLER
01-01-2010 23:59

MECLİS TOPLANDI

MECLİS TOPLANDI

Düzce Belediye Meclisi Ağustos ayı ilk birleşimini Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda 20 gündem maddesi ele alındı.

Düzce Belediye Meclisi, Ağustos ayı ilk birleşimini Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda 20 gündem maddesi ele alındı.

Düzce Belediye Meclisi, Düzce Belediyesi Toplantı Salonu´nda Ağustos ayı ilk birleşimini gerçekleştirdi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında gerçekleşen toplantıda 20 gündem maddesi ele alındı.

Meclisin ikinci ve üçüncü gündem maddesi olan toplu taşıma ihale süreci ve toplu taşımacılık esaslarına dair yönetmelikteki değişikliklerle ilgili Plan ve Bütçe Komisyonuna ek süre verildi.

Meclisin dokuzuncu gündem maddesinde ise Konuralp´teki imar planına itiraz talepleri ele alındı. Taleplerle ilgili İmar Komisyonu´nun çalışmalarına devam etmesine karar verildi.

Meclisin 12. gündem maddesi olan otopark yönetmeliğiyle ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar Komisyonu´nun ortak çalışma yapmasına karar verilirken, Düzce Belediyesi´ne bağlı çeşitli noktalarda parsel ve mesken satışı için encümene yetki verildi.

Buna göre, Düzce Belediyesi encümeni Metek Mahallesindeki 8 mesken, 1 arsa, Çamköy Mahallesindeki 1 arsa, Beyciler Mahallesinde yer alan 3 arsa ve 3 tarla ile birlikte Kültür Mahallesi sınırları içerisindeki alışveriş merkezinde bulunan 2 dükkanın satışı için görevlendirildi.

Meclisin 19. maddesinde ise Rize Hemşin Belediyesi´nin Düzce Belediyesi ile Kardeş Şehir olması talebi gündeme alındı ve Düzce Belediyesi ile Hemşin Belediyesi´nin Kardeş Şehir olmasına karar verildi.

Toplantının 20. ve son gündem maddesinde ise İmar Komisyonu tarafından Aziziye Mahallesindeki yol düzenlemesiyle ilgili hazırlanan talep görüşüldü. Talep doğrultusunda Aziziye Mahallesinde Devlet Hastanesi Acil önünden başlayarak SSK Hastanesi kuzeyinden geçen ve 25 metrelik yola kadar devam eden doğu batı doğrultulu 15 metre enkesitli imar yolunun 20 metre olarak düzenlenmesine karar verildi.

Toplantı bir sonraki birleşimin 06. 08. 2014 Çarşamba günü saat 19:00´da gerçekleşmesine karar verilerek son buldu.