HABERLER
01-01-2010 23:59

KIRIM TÜRKLERİNDEN ZİYARET

KIRIM TÜRKLERİNDEN ZİYARET

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği Düzce Şube Başkanı İlyas Öz ve yönetim kurulu üyeleri Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleşi ziyaret etti. Kırım Türkleri Başkan Keleşe atkı ve anlamlı bir tablo hediye etti.

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği Düzce Şube Başkanı İlyas Öz ve yönetim kurulu üyeleri, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret etti. Kırım Türkleri Başkan Keleş´e atkı ve anlamlı bir tablo hediye etti.

Düzce´de yıllardır bir arada uyum içerisinde yaşayan etnik kökenlerden biri olan Kırım Türkleri, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret etti.

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği Düzce Şube Başkanı İlyas Öz ve yönetim kurulu üyeleri, gerçekleştirdikleri nazik ziyarette Başkan Keleş´e hayırlı olsun dileklerini iletirken kendi bayraklarının renklerini taşıyan bir atkı ve tablo hediye ettiler.

Kırım Türklerinin atkısını boynuna takan Başkan Keleş, "Biz birlikte Düzceyiz" sloganının yazılı olduğu ve kendi fotoğrafının yer aldığı tablo için Kırım Türklerine teşekkür etti.