MECLİSTEN YOĞUN GÜNDEM

Düzce Belediye Meclisi Ağustos ayı ikinci birleşimini yoğun bir gündemle gerçekleştirdi. Toplantıda 72 gündem maddesi ele alındı.

Düzce Belediye Meclisi, Ağustos ayı ikinci birleşimini gerçekleşti. Düzce Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen toplantı yoğun bir gündemle sürdü.

72 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıya Düzce Belediye Başkan Vekili Salih Keskinli başkanlık etti.

Meclisin ana gündem maddelerinden biri Konuralp´teki imar planlarına yönelik yapılan itiraz talepleriydi. Bir önceki birleşimde İmar Komisyonu´nun çalışmalarına devam etmesine karar verilen Konuralp Kenti İmar Planına İtiraz talebi 69. ve 70. Maddede yeniden görüşüldü.

19:00´da başlayıp 23:00´da son bulan toplantının 07.08.2014 Perşembe günü (bugün) 19:00´da devam etmesine karar verildi.