HABERLER
01-01-2010 23:59

MECLİS AĞUSTOS AYI SON TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

MECLİS AĞUSTOS AYI SON TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Ağustos ayında yoğun bir gündemle toplanan Düzce Belediye Meclisi gerçekleştirdiği üçüncü toplantıda Konuralpteki imar planına itiraz taleplerini görüştü.

Ağustos ayında yoğun bir gündemle toplanan Düzce Belediye Meclisi, gerçekleştirdiği üçüncü toplantıda Konuralp´teki imar planına itiraz taleplerini görüştü.

Düzce Belediye Meclisi, Ağustos ayı ikinci birleşiminin devamı niteliğini taşıyan üçüncü toplantısını yine yoğun bir gündemle gerçekleştirdi.

Bir önceki birleşimin ana gündem maddelerinden biri olan Konuralp´teki imar planlarına yönelik yapılan itiraz talepleri üçüncü toplantıda da görüşülerek karara bağlandı.

Konuralp ile ilgili 25 maddenin ele alındığı toplantıda daha sonra Düzce´nin muhtelif yerlerinden gelen 22 şahsi talep görüşüldü.

Ağustos ayının son toplantısı niteliğini taşıyan 3. Birleşimin 47.maddesinde otopark yönetmeliğine dair değişiklikler ele alındı.

Meclis, 2006 yılında otopark yönetmeliğine göre o günkü emlak değerleri üzerinden 6 bölgeye ayrılan Düzce´nin, çevre illere göre otopark emlak fiyatlarından zarar etmesi sebebiyle yeniden düzenlemeye gitme kararı aldı. Buna göre, ayrılan 6 bölgede yer alan emlak fiyatları yönetmelik çerçevesinde yeniden düzenlenecek.