HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN KELEŞ DESTEK TURUNDA

BAŞKAN KELEŞ DESTEK TURUNDA

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala seçim gezilerine başladı. Seçim otobüsü ile ilçeleri tek tek dolaşan Keleşe ilçe belediye başkanları da eşlik etti. Başkan Keleş yoğun geçen seçim gezisinin ardından Ağa Mahallesinde bir ev toplantısına katıldı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala seçim gezilerine başladı. Seçim otobüsü ile ilçeleri tek tek dolaşan Keleş´e ilçe belediye başkanları da eşlik etti. Başkan Keleş, yoğun geçen seçim gezisinin ardından Ağa Mahallesinde bir ev toplantısına katıldı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına hız verdi. Düzcelilere "sandığa gidin, sizi kim temsil ediyorsa ona oy verin" çağrısı yapan Başkan Keleş, seçim otobüsüne bindi, ilçeleri tek tek dolaştı. Keleş´e Düzce Eski Milletvekillerinden Celal Erbay ve Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan´ın fotoğrafının giydirildiği ve onun için hazırlanan şarkıların çalındığı seçim otobüsüyle Başkan Keleş, önce Gümüşova´ya gitti. Burada seçim otobüsüne binen Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, Gümüşova´daki destek turunda Keleş´in yanında yer aldı ve Recep Tayyip Erdoğan için Gümüşovalılardan destek istedi.

Başkan Keleş, daha sonra Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna ile Cumayeri´ni ardından Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz´la birlikte Çilimli´yi gezdi.

İlçelerdeki destek turunun ardından Ağa Mahallesinde bir ev toplantısına katılan Başkan Keleş, seçim yasaklarına kadar diğer ilçe ve beldeleri o bölgenin belediye başkanlarıyla birlikte gezmeye devam edecek.

Ağa Mahallesindeki ev toplantısında coşkulu bir kalabalık tarafından karşılan ve Ağa Mahallesi sakinlerinin teveccühünü alan Başkan Keleş, seçim çalışmaları kapsamındaki ev toplantılarına yine buradan start verdi.

Dinçer- Özlem Çubuk ailesinin evine konuk olan Başkan Keleş, Ağa Mahallesi sakinlerine seslenerek Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

Başkan Keleş, bugün de Kalıcı Konutlar´da ev ziyaretlerine katılacak.