BAŞKAN KELEŞ ÇANKAYA İÇİN OY KULLANDI

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına geçti.

Türkiye, 10 Ağustos Pazar günü, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandık başına geçti. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, tarihinde ilk defa doğrudan halkın Cumhurbaşkanını seçeceği bu seçimde oy kullandı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de 10 Ağustos sabahı vatandaşlık görevini yerine getirmek üzere sandık başına geçti.

Düzce Kız Meslek Lisesi´nde eşi Gönül Keleş ile birlikte oy kullanan Başkan Keleş, Türkiye Cumhuriyeti´nin 12. Cumhurbaşkanını seçmek üzere oyunu kullandı. Başkan Keleş´e Belediye Meclis üyeleri de eşlik etti.

Başkan Keleş, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülkemizin birlik, beraberlik, huzur ve mutluluğuna katkı sağlayacak şekilde neticelenmesini temenni etti.