HABERLER
01-01-2010 23:59

İLK ANTRENMANA BAŞKAN KELEŞ DE KATILDI

İLK ANTRENMANA BAŞKAN KELEŞ DE KATILDI

Düzcesporu devralan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş 2014- 2015 sezonunun ilk antrenmanına katıldı. Başkan Keleş hedefimiz 3. Lig diyerek sporcuları motive etti.

 Düzcespor´u devralan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 2014- 2015 sezonunun ilk antrenmanına katıldı. Başkan Keleş, "hedefimiz 3. Lig" diyerek sporcuları motive etti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzcespor´un yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte takımın 18 Temmuz Şehir Stadyumunda gerçekleşen 2014- 2015 sezonunun ilk antrenmanına katıldı. Başkan Keleş, teknik kadro ve futbolcularla tek tek tokalaştı, sohbet etti.

Düzcespor Teknik Sorumlusu Cenap Taner ve futbolcularla bir araya gelen Başkan Keleş, hedeflerinin 3.lig olduğunu belirterek, oyunculardan lig sonunda şampiyonluk istedi.

Düzcespor´un yeni kadrosu hakkında bilgiler veren Başkan Keleş, kulübün geçtiğimiz sezon forma giyen 7 futbolcusuyla tekrar sözleşme imzaladığını ve bünyesine 14 yeni sporcu daha kattığını belirtti.

Başkan Keleş, "futbol takımımıza santrafor sağbek ve sol bek olarak 3 sporcu daha katacağız" dedi.

Keleş, "Düzcespor 3. Lige çıkmak için top başı yaptı. Şampiyonluk parolası ile yola çıkacaklar. Onlardan çok ümitliyiz. Başarmak için elimizde her türlü güç var. Düzce Belediyesi ve yönetim kurulu üyeleri olarak Düzcespor´un daima arkasındayız. Düzcespor Düzce´nin en önemli değerlerinden biridir. Olması gereken noktaya taşıyacağız." Sözlerine yer verdi.

Başkan Keleş, Düzcespor Sosyal Tesisleri´nin de 5 yıldızlı otel görünümüne kavuşacak şekilde yenilendiğini söyledi.

Fenerbahçe´nin 18 Temmuz Şehir Stadyumu´nda oynanan hazırlık maçından Düzcespor´un kasasına 124 bin TL bir bütçe girdiğini açıklayan Başkan Keleş, yeni kombine biletlerin de satışa çıktığını duyurarak Düzcespor´a değer veren Düzcelilerden kombine biletlere ilgi göstermelerini istedi.

Başkan Keleş, konuşmaların ardından Düzcespor´un ilk antrenmanını takip etti.