HABERLER
01-01-2010 23:59

MUHTARLARIN SORULARINI TEK TEK CEVAPLADILAR

MUHTARLARIN SORULARINI TEK TEK CEVAPLADILAR

Düzce Belediye Başkan Yardımcıları mahalle muhtarlarıyla yemekli toplantıda bir araya geldi. Başkan Yardımcıları Şemsettin Yenersoy ve Ali Güney muhtarların sorularına tek tek cevap verdi.

Düzce Belediye Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarlarıyla yemekli toplantıda bir araya geldi. Başkan Yardımcıları Şemsettin Yenersoy ve Ali Güney, muhtarların sorularına tek tek cevap verdi.

Düzce Belediye Başkan yardımcıları ve 56 mahalle muhtarı, Düzce Belediye birim müdürlerinin de katıldığı yemekli toplantıda bir araya geldi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´İn "en büyük yardımcılarım" olarak değerlendirdiği mahalle muhtarları, toplantıda istek ve şikayetlerini belediye başkan yardımcılarına iletti.

Başkan Keleş´in yoğun programından ötürü katılamadığı toplantıya ev sahipliği yapan Başkan Yardımcıları Şemsettin Yenersoy ve Ali Güney, muhtarların sorularını tek tek yanıtlayarak ortak çözüm bulma arayışına gitti.

Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy, adım adım her mahallenin öncelikli sorunlarını kısa sürede çözeceklerini ifade etti.