HABERLER
01-01-2010 23:59

DÜZCE BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI YENİ SEZONA İDDİALI GİRİYOR

DÜZCE BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI YENİ SEZONA İDDİALI GİRİYOR

Türkiye Basketbol 3. Liginde mücadele edecek olan Düzce Belediyespor Basketbol Takımı yeni sezon için son derece iddialı. Antrenörleri Benan Özçelik önderliğinde altyapı çalışmalarıyla antrenmanlara başlayan takım A takım transferlerinde de sona yaklaşıyor.

Türkiye Basketbol 3. Liginde mücadele edecek olan Düzce Belediyespor Basketbol Takımı, yeni sezon için son derece iddialı. Antrenörleri Benan Özçelik önderliğinde altyapı çalışmalarıyla antrenmanlara başlayan takım, A takım transferlerinde de sona yaklaşıyor.

Türkiye Basketbol Federasyonu 2014-2015 sezonunda, Türkiye Basketbol 3. Liginde mücadele edecek olan Düzce Belediyespor Basketbol Takımı, göreve yeni gelen antrenörleri Benan Özçelik önderliğinde antrenmanlara başladı.

Yeni koçlarıyla birlikte altyapı çalışmalarıyla antrenmanlara başlayan Düzce Belediyespor Basketbol Takımı, yeni sezon için son derece iddialı.

Bir yandan A takım transferlerini bitirmeye çalışan Düzce Belediyespor Basketbol Takımı, diğer yandan Düzce basketboluna değer kazandırmak için önemli çalışmalara imza atıyor.

Düzce Belediyespor Basketbol Takım Antrenörü Benan Özçelik, yaptığı açıklamada A takım transferlerinde sona gelindiğini ve kısa zaman içerisinde isimlerin kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti.

Özçelik: "A takım transferlerinde sona geliyoruz. Bunun yanında A takımda altyapıdan da sporcularımız olacak. Düzceli gençlerimiz de basketbol alanında tecrübe kazanacak. Ekibimizle birlikte alt yapı çalışmalarına 1999- 2000 doğumlu çocuklarla yıldız kategorisinde, 1997- 1998 doğumlu sporcularımızla ise gençler kategorisinde çalışıyoruz. Altyapı çalışmalarımızı okulların açılmasıyla birlikte daha geniş bir alana yayarak yetenekli çocuklarımızın kulübümüze kazandırılmasını hedefliyoruz." dedi.