HABERLER
01-01-2010 23:59

MÜSTEŞARLA BİRLİKTE İNCELEMELERDE BULUNDU

MÜSTEŞARLA BİRLİKTE İNCELEMELERDE BULUNDU

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş geçtiğimiz günlerde Kültür Bakanlığı Müsteşarı Ali Şahini ağırladı. Başkan Keleş ve Müsteşar Şahin bakanlığı ilgilendiren çalışmaları yerinde inceledi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, geçtiğimiz günlerde Kültür Bakanlığı Müsteşarı Ali Şahin´i ağırladı. Başkan Keleş ve Müsteşar Şahin, bakanlığı ilgilendiren çalışmaları yerinde inceledi.

Düzce´de Kültür Merkezi inşaatı, Konuralp Kazı Çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kültür Bakanlığının katkılarıyla yürütülen çalışmalar doğrultusunda Kültür Bakanlığı Müsteşarı Ali Şahin çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Düzce´ye geldi. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Ali Şahin, Düzce Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Keleş ve Şahin´in ilk durağı Kültür Merkezi İnşaatı oldu. Heyet, Başkan Keleş´in göreve geldikten sonra hızlandırdığı ve yılsonuna kadar bitirmeyi hedeflediği Kültür Merkezi inşaatında incelemeler yaptı.

Ardından Keleş ve Şahin Düzce Belediyesi ve Düzce Üniversitesi iş birliğinde yürütülen Konuralp kazı çalışmalarının gerçekleştirdiği alana giderek, Yrd. Doç. Dr. Nurperi Ayengin´den bilgi aldı. Kazı alanının incelenmesinde Başkan Keleş ve Müsteşar Şahin´e Hizmet Koruma Kurulu Bölge Müdürü de eşlik etti.

Başkan Keleş ve Ali Şahin daha sonra Gölyaka´ya geçerek, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut ile birlikte Gölyaka Kültür Park´ta incelemelerde bulundu. İncelemeler esnasında Gölyaka Kültür Park ile ilgili bir proje geliştirilip bakanlığa sunulmasına karar verildi.