HABERLER
01-01-2010 23:59

BÜYÜK ZAFER VE ATATÜRK SERGİSİ AÇILDI

BÜYÜK ZAFER VE ATATÜRK SERGİSİ AÇILDI

30 Ağustos Zafer Bayramının 92. Yıl dönümü dolayısıyla Garnizon ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından Büyük Zafer ve Atatürk konulu fotoğraf sergisi açıldı. Düzce Belediyesi Sergi Salonunda gerçekleşen açılışı Düzce Valisi Ali İhsan Su gerçekleştirdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 92. Yıl dönümü dolayısıyla Garnizon ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından "Büyük Zafer ve Atatürk" konulu fotoğraf sergisi açıldı. Düzce Belediyesi Sergi Salonunda gerçekleşen açılışı Düzce Valisi Ali İhsan Su gerçekleştirdi.

Düzce Belediyesi Sergi Salonu çok ama çok anlamlı bir sergiye ev sahipliği yapıyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 92. Yıl dönümüne sayılı günler kala Garnizon ve İl Jandarma Komutanlığı´nın "Büyük Zafer ve Atatürk" konulu fotoğraf sergisinin açılışı, Düzce Belediyesi Sergi Salonu´nda yapıldı.

Anlamlı serginin açılışı, Düzce Valisi Ali İhsan Su, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça, Baro Başkanı Ali Dilber ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney tarafından gerçekleştirildi.

Düzce protokolünün ve çok sayıda davetlinin yoğun ilgi gösterdiği sergide yer alan fotoğraflar dikkat çekti. Büyük Zafer ve Atatürk" konulu sergi, 31 Ağustos 2014 tarihine kadar açık kalacak.

Serginin açılışını gerçekleştiren Düzce Valisi Ali İhsan Su ve beraberindeki heyet daha sonra Düzce Belediyesi bünyesinde hizmet veren Beyaz Masa´nın bulunduğu bölümü gezdi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in görevi devralmasının ardından daha etkin bir şekilde hizmet verebilmek amacıyla tadilata giren Beyaz Masa bölümünü inceleyen Vali Su, burada bir müddet vatandaşlarla da sohbet etti.