HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN KELEŞİN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN KELEŞİN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında 92 yıl önce birlik ve beraberliğimizi yıkmaya tevessül eden her türlü girişime cevap veren aziz Türk Milleti birlik beraberliğimize ülkemizin yükselen çıtasına göz dikenlere 10 Ağustos sabahı aynı şekilde cevap vermiştir dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında "92 yıl önce birlik ve beraberliğimizi yıkmaya tevessül eden her türlü girişime cevap veren aziz Türk Milleti, birlik beraberliğimize, ülkemizin yükselen çıtasına göz dikenlere 10 Ağustos sabahı aynı şekilde cevap vermiştir." dedi.

" 92 yıl önce kazandığımız zaferimizin bayramla taçlandırıldığı bu günde, yalnızca 30 Ağustos´u değil, 10 Ağustos gününü de kutluyoruz.

Aziz Türk Milletimiz, birlik ve beraberliğimizi yıkmaya tevessül eden her türlü girişime, bundan 92 yıl önce nasıl cevabını vermiş, İstiklal mücadelesinden alnı ak bir şekilde nasıl çıkmışsa, 92 yıl sonra da birlik beraberliğimize, ülkemizin yükselen çıtasına göz dikenlere 10 Ağustos sabahı aynı şekilde cevap vermiştir.

30 Ağustos´ta kazanılan ve Zafer Bayramı olarak taçlandırılan gün gibi 10 Ağustos günü de bir İstiklal mücadelesi hareketiydi. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın da ifade ettiği üzere bu harekette Gazi Mustafa Kemal´in ufku, vizyonu vardı. Şükürler olsun ki, yüce Türk Milleti bu hareketten de alnının akıyla çıktı.

Çankaya Köşküne cumhurbaşkanlığı forsunu hak eden bir isim, Sayın Recep Tayyip Erdoğan çıkarken, başbakanlık koltuğunu ise Türkiye´nin ufkunu açacak bir başka isim, Sayın Ahmet Davutoğlu devraldı.

Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberlikle, bin yıldan bu yana sürdürdüğümüz kardeşlik ruhu içinde daha da yüceltmek, daha da güçlendirmek amacıyla "Hep Birlikte Yeni Türkiye" sloganıyla 2023´e doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Bu süreçte bizden desteğini esirgemeyen aziz Türk milletimizden Allah razı olsun.

30 Ağustos Zaferi´nin 92. yılında, bizlere güçlü bir Türkiye inşa etmek için sağlam temeller oluşturan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet, saygı ve şükranla anıyor, Düzceli hemşerilerimin ve Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı´nı kutluyorum." dedi